Dutz brillen spelen in op de modetrends van dit moment. Zie ook: www.oogwereld.nl
Dutz brillen spelen in op de modetrends van dit moment. Zie ook: www.oogwereld.nl (Foto: aangeleverd)

Hollandse Dutz week bij Oogwereld Van der Klei

Tijdens de Hollandse Dutz week woensdag 28 april t/m zaterdag 1 mei staat het Nederlandse merk Dutz centraal in de winkel bij Oogwereld Van der Klei. In deze periode hebben ze de complete collectie van Dutz in huis. De brillen zijn kleurrijk, fris, eigentijds en springen in het oog. Een montuurstyliste is op woensdag 28 april aanwezig voor het geven van advies op kleur en stijl. Bij aankoop van een complete Dutz bril krijg je €54,- korting (leeftijd van onze koning) en een goodiebag cadeau!

Subtiele stijldetails staan voor de Dutz designers gelijk aan so Dutz! Van sprekende kleuren en oversized monturen tot subtiele retro stijlen. Briltrends verschuiven geleidelijk van de mini-monturen uit de jaren 90 naar extra grote monturen. Dutz combineert dit voorjaar minimalisme met draagbaar supersize: de jaren ‘70 en ‘80 geven vorm aan de nieuwe collectie. Dunne metalen monturen met oversized glazen, combineren vakkundig alle stijlvolle kenmerken van dit seizoen.
Het nostalgische gevoel van retro monturen blijft dit seizoen een rol spelen. Ronde brillen horen zo'n beetje bij het interieur van modeshows. Een beetje retro, een beetje dramatisch: niet voor niets zijn ze nog steeds toonaangevend in het straatbeeld. Dutz geeft ronde vormen een update met spannende ontwerpelementen in sprekende kleuren. De vorm van het jaar is: elke vorm die een vleugje geometrie op de tafel brengt! De geometrische Dutz monturen met dikke of dunne randen en interessante vormen zoals achthoek, vijfhoek, zeshoek, vierkant en rechthoek, in gedurfde, heldere kleuren maken het totaal plaatje van de Dutz collectie compleet. Deze vormen zijn namelijk vrijwel voor elk gezicht geschikt omdat ze elementen combineren die zowel betrekking hebben op ronde als op vierkante glazen. In de Dutz collectie vindt u zowel klassiek uitgevoerd geometrische vormen als ook strakke, stoere en veelkleurige uitvoeringen. Oogwereld Van der Klei, Westerstraat 41 in Enkhuizen, nodigt je graag uit om kennis te komen maken met de kleurrijke brillen collectie van Dutz. Ze verzoeken je een afspraak te maken zodat ze je de volledige aandacht kunnen geven en de maatregelen en richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen. Oogwereld Van der Klei, Westerstraat 41, Enkhuizen. Tel. 0228 312002.