Kinderen en hun ouders kunnen in een festivalsfeer op het terrein naast de Bonifatiusschool honderduit genieten.
Kinderen en hun ouders kunnen in een festivalsfeer op het terrein naast de Bonifatiusschool honderduit genieten. Foto: aangeleverd

Kindermuziekfeest in de gemeente Opmeer

Algemeen

OPMEER - De tweede editie van het Kindermuziekfeest in de gemeente Opmeer vindt zondag 29 augustus plaats. Voor de organisatie was het nog even heel spannend, maar met een beperkt aantal bezoekers van 250 en een aantal andere voorwaarden, mogen de trommelstokken en de feestvlaggen uit de kast worden gehaald. 

Kinderen van nul tot en met twaalf jaar en hun ouders kunnen in een festivalsfeer op het terrein naast de Bonifatiusschool honderduit genieten. Er zijn voorstellingen van de Liedjestovenaar en het Epos Ensemble, heel veel workshops voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten zoals cakejes versieren, schminken en een lolly vangen uit de lollyboom. Ook is er op het feest een bolderkar-act in troubadourstijl en kom je een zingende ijscoman tegen waar je zomaar een ijsje van krijgt! Muziekverenigingen Con Zelo, Erato en Crescendo laten ook van zich horen met mooie optredens in de open tent. 

Alle maatregelen voor een veilig geheel zijn genomen. Zo kun je alleen vooraf online een ticket kopen, staan er desinfectiepompen, is het feest in de open lucht met open tenten en is er een looproute op het terrein. Benieuwd geworden naar dit muzikale feestje? Koop kaarten op www.muziekopmeer.nl .