Nog niet op de padelbaan geweest? Volg de clinic.
Nog niet op de padelbaan geweest? Volg de clinic. (Foto: aangeleverd)

Padelclinics bij T.V. de Kaag

WERVERSHOOF - Tennisvereniging de Kaag is sinds november vorig jaar op het nieuw park aan de Westrand een padelbaan rijker.

De padelbaan was afgelopen maanden goed bezet, met veel enthousiasten gezichten en geluiden.

Kortgezegd is padel een mix tussen tennis en squash, maar al snel merkt de sporter dat het een volledig op zichzelf staande sport is.

Padel Kings

Om de volgende stap te zetten is de samenwerking met Padel Kings gestart. Zij organiseren onder andere padeltrainingen en clinics en doen dit ook bij tennisvereniging de Kaag in Wervershoof.

Maak kennis met padel

Nieuwsgierig naar de sport padel? Al eens op de baan gestaan en de vaardigheden verbeteren? Kom vrijdagavond 26 maart, zondagmiddag 28 maart en vrijdagavond 2 april naar de kennismakingsclinic van Padel Kings en T.V. de Kaag. Leer de basis en 'tips en tricks' van deze spectaculaire sport.

Aanmelden

De clinic duurt zestig minuten en kost 7,50 per persoon. Aanmelden kan individueel of als groep via info@padelkings.nl. Meld daarin de beschikbare tijden en indien gewenst padelmaatjes. Geen datum gevonden? Dan wordt er een extra mogelijkheid gezocht. Volgens de coronamaatregelen mogen vier personen buiten sporten. Dus per clinic is het maximaal aantal deelnemers vier.