De liefde voor tweewielers zat er al vroeg in bij de zoons Van Duin.
De liefde voor tweewielers zat er al vroeg in bij de zoons Van Duin. (Foto: archief Rodi Media)

'We bieden onze klanten ouderwetse service aan'

Van opa naar vader, naar zoons. John en André van Duin zijn een gevestigde onderneming in West-Friesland. "Wij bedienen de markt op brede wijze met tweewielers, scooters en quads. We helpen de klant met veel passie en bieden op een ouderwetse manier onze service aan."

Van Duin Tweewielers sinds 1928

Bij Van Duin Tweewielers kan iedereen terecht voor topkwaliteit, niet alleen bij de verkoop van een vervoersmiddel, maar ook het onderhoud daarvan of de schaderevisie. "Alles is mogelijk bij ons ambachtelijk bedrijf. John doet dat met zijn team in Hoogwoud en André met zijn team in Wervershoof."

Van Duin Tweewielers verkopen alle A-merken. "En ook al heeft u bij ons een product niet gekocht… als er wat aan mankeert, wij repareren het voor u."

Vestigingen

John van Duin Tweewielerspecialist is gevestigd aan Westerboekelweg 13b in Hoogwoud. Meer informatie bel 0226-354293 of stuur een e-mail naar info@johnvanduin.nl.

André van Duin Tweewielers is te vinden aan Zeeweg 43 in Wervershoof, tel. 0228-583659 of info@andrevanduintweewielers.nl.

Meer weten over wat André en John te bieden hebben op het gebied van tweewielers? Kijk op www.andrevanduintweewielers.nl of www.johnvanduin.nl.


De buitenshowroom van John van Duin Tweewielers