Afbeelding
(Foto: gemeente Koggenland)

Wat vind jij van de fietsroute?

DE GOORN/AVENHORN - De gemeente onderzoekt de fietsroute tussen de wijk Buitenplaats in De Goorn en het nieuwe kindcentrum in Avenhorn. Inwoners van Buitenplaats en omgeving kunnen deelnemen aan het verkeersonderzoek en op die manier aangeven hoe zij de fietsroute ervaren.

Doe ook mee aan het verkeersonderzoek

Met de uitkomsten van het onderzoek wil de gemeente de route van en naar het kindcentrum optimaal inrichten voor fietsers.

Jong en oud

Wethouder verkeer Jan Houtenbos: “Veel van onze inwoners -jong en oud- maken gebruik van de fiets. Daar ben ik blij om. Fietsen is immers gezond, het draagt bij aan de reductie van CO² en het kan erg gezellig zijn. Een goede en veilige fietsroute is wel belangrijk. Daarom vraag ik inwoners om hun mening over de fietsroute met ons delen. De fietsers weten zelf het beste hoe zij de route ervaren. Voor ons is dat belangrijke informatie.” Dus een oproep aan allen die gebruik maken van de fietsroute tussen de wijk Buitenplaats en het nieuwe kindcentrum in Avenhorn, geef je mening op de site van gemeente Koggenland. Wie weet kan die feedback gebruikt worden voor een veilig fietsverkeer?

Deelnemen aan het onderzoek kan tot en met 31 maart 2021 via www.koggenland.nl/onderzoekfietsroute.