Alvast genieten van het heerlijke voorjaars zonnetje.
Alvast genieten van het heerlijke voorjaars zonnetje. (Foto: aangeleverd)

Blijf fit met Covid

SPANBROEK - "Al bijna een jaar hebben we wereldwijd te maken met een pandemie. Heel veel kan niet, mag niet en geeft beperkingen", vertelt Peter Koelemeijer van Peter Koelemeijer Sport en Schoenmode. "Wat altijd mag is wandelen en wat wordt dat massaal gedaan!"

"In mijn eigen omgeving heb ik nog nooit zoveel mensen zien lopen. Het is een genot om te zien hoe jong en oud aan de wandel gaat. Het geeft bewegingsvrijheid en je kunt het doen met een ander. Als je alleen wandelt inspireert het en geeft je ruimte voor nieuwe ideeën. Eigenlijk vindt bijna iedereen wandelen leuk. Het geeft energie, maakt blij en brengt je op nieuwe plekken. Als leuke bijkomstigheid helpt het je om op gewicht te blijven of af te vallen. Wetenschappers drukken ons op het hart: blijf in beweging!"

"Er zijn op dit moment niet veel redenen om niet te wandelen, hooguit dat je geen lekkere wandelschoenen hebt. Gelukkig kan je ook in deze coronatijd terecht bij Peter Koelemeijer: dé wandelspecialist, want wandelen zonder wandelschoenen is als fietsen zonder fiets. De wandelschoen is simpelweg onmisbaar voor een geslaagde wandeling. Wandelschoenen moeten goed passen bij jouw voeten, comfortabel voelen, duurzaam zijn en zijn dan de beste investering voor je gezondheid. Geef jezelf een paar kwalitatief goede wandelschoenen cadeau, een investering voor langere tijd. Bij ons krijgt u het juiste advies door onze jarenlange ervaring en super goede service!" Kortom: wandelen werkt!

Blijf-fit-actie

Bel Peter op 0226-351585 en vertel over uw wandelschoenwensen. Hij komt bij u thuis u kunt op uw gemak passen. Tot 1 maart krijgt u 10% korting of als u liever een paar echte Falke wandelsokken t.w.v. 23 euro wil, kan dat ook. U mag kiezen. Op www.peterkoelemeijer.nl staat een greep uit de wandelschoenencollectie.

Tip van Peter

Vergeet vooral tijdens het wandelen niet te genieten! Ontspan even lekker en voel je dankbaar dat je in ons prachtige West-Friese landschap mag lopen. We komen elkaar vast een keer tegen!