Kinderen tussen 1 en 8 jaar ontspannen zich bij Chancare.
Kinderen tussen 1 en 8 jaar ontspannen zich bij Chancare. (Foto: aangeleverd)

Succesvolle Resettrajecten

ZWAAGDIJK - Chantal Schakelaar van Chancare heeft in 2020 en voorjaar 2021 een aantal succesvolle Reset trajecten aan kinderen gegeven. Het traject is bedoeld voor kinderen tussen de 1 jaar en 8 jaar.

Stuk voor stuk knapten de kinderen en hun ouders door het traject op en kwamen meer tot ontspanning. Door in een korte periode hele intensieve zorg bij het Ont-zorghuis Chancare in te zetten, met een hoge mate van contact met Chantal Schakelaar, worden in korte tijd grote veranderingen teweeg gebracht. Door een resetperiode wordt voor verandering aan inzicht van de gegeven opvoeding en eigen handelen gewerkt. Ouders komen vaak al pratend met Chantal tot nieuwe inzichten.

Ouders komen tot rust, omdat ze de zorg even los mogen laten.

Het kind wat het traject ondergaat komt tot rust en vandaaruit is er een opening tot verandering en een positieve groei. Kinderen gaan door de reset doorgaans beter eten, slapen en gaan meer stralen. Zowel de ouders, als het kind worden ontzorgt en ontlast. Na de reset zijn ouders nieuwe toolshandvatten rijker en zit een kind weer beter in een structuur.

Rust, regelmaat en reinheid zijn de drie magische woorden en dat alles overgoten met een hoeveelheid liefdevolle zorg, warme aandacht en een thuisgevoel bij het Ont-zorghuis Chancare.


Alles onder gespecialiseerde begeleiding en toezicht van ZZP verpleegkundige en gespecialiseerde gezinsbuddy Chantal Schakelaar. Kijk voor meer informatie op www.Chantalschakelaar.nl.

Zorg met een warm hart voor het gehele gezin.