Mooie tekeningen voor Woningsdag.
Mooie tekeningen voor Woningsdag. (Foto: aangeleverd)

Fietsen op Koningsdag

REGIO - Oranjecomité Berkhout Bobeldijk stuurde een tekening van Koningsdag in de rondte. Kinderen kunnen de kleurplaat tot 25 april inleveren op Oosteinde 74a of 108a.

De kids maken kans op leuke prijzen per leeftijdscategorie. De winnaars worden op Koningsdag vanaf 13.00 uur gebeld en staan op de Facebookpagina.

Ga lekker een rondje fietsen op 27 april? In samenwerking met het Oranjecomité van Zwaagdijk is een fietstocht uitgestippeld van dertig kilometer. Onderweg kunnen de deelnemers een paar opdrachten doen. Startpunt is partycentrum De Ridder in Berkhout vanaf 13.30 uur. Deelnemers krijgen de fietsroute en een consumptiebon.


De bingospeurtocht start om 10.30 uur bij het speeltuintje aan de Berkenlaan. Kinderen van 2 tot en met 6 jaar krijgen een invulformulier en stift om aan te kruisen welke plaatjes zij vonden. Alle plaatjes gevonden? Kom dan terug bij de speeltuin en lever de bingo in.

De speurtocht voor kids van 7 tot en met 12 jaar is wat moeilijker. Zij zoeken letters. Starten om 11.00 uur bij de speeltuin aan de Schuijtenmaker/Bruggevaart in Berkhout. De woorden opgelost? Lever de antwoorden in bij de speeltuin, bij één van de oranjecomité leden.

Versier een raam, maak een foto en stuur de foto op naar de Facebookpagina. Mailen kan ook naar oranjevereniging.berkhout@gmail.com.

Pak de fiets op Koningsdag.