KMS directrice Kirsten Slegh (l) overhandigd Bianca Hofmeijer van De Kinderkledingbank de cheques.
KMS directrice Kirsten Slegh (l) overhandigd Bianca Hofmeijer van De Kinderkledingbank de cheques. (Foto: aangeleverd)

Kinderkledingbank krijgt cheque

MEDEMBLIK - HR onderneming KMS Advisering zet zich jaarlijks rond de feestdagen in voor het goede doel. 

Voor de ouderen in Onderdijk werden vorig jaar kerststukjes gemaakt. Daarvoor een luchtballonvaart gegeven aan twee hulpbehoevende jongens en zo hun wens in vervulling laten gaan en ervoor gezorgd dat Clown Marety dementerende ouderen bezocht. Het streven is om elk jaar een andere doelgroep te steunen.

KMS vindt het belangrijk om naast een donatie, daadwerkelijk iets te betekenen in de samenleving. Dat geeft dankbaarheid en voldoening en brengt het hechte KMS team nog dichter bij elkaar.

Het goede doel is dit keer de Kinderkledingbank in Hoorn. Een organisatie met bevlogen medewerkers. KMS bood 18 november tien extra paar handen om te helpen met het inpakken van 280 sintpakketten voor kansarmere kinderen. Een klus die ze met liefde klaarden.
Bianca Hofmeijer van De Kinderkledingbank zet zich, samen met haar vrijwilligers, in voor kinderen uit gezinnen die het financieel minder hebben en voorzien hen van kleding en noodzakelijke behoeften voor zowel thuis als op school. Naast uitjes voor kinderenorganiseren zij korte kindervakanties en de jaarlijkse sinterklaas- en kerstviering.

De Kinderkledingbank ontving een donatie van 1.000 euro. Hiermee kunnen zij de kinderen een fijn uitje bieden, én de kinderen bepalen zelf waar ze heen gaan. De kinderraad bepaalt hoe de donaties worden ingezet.

Meer informatie: www.dekinderkledingbankhoorn.nl. Daar is een donatie ook mogelijk.