Shoppen tijdens Black Friday scheelt geld.
Shoppen tijdens Black Friday scheelt geld. (Foto: Bibi Veth)

Megavoordeel met Black Friday

REGIO - Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 november. Wie aan Black Friday denkt, denkt vast aan drommen mensen voor een winkel. Zodra de deuren opengaan, tuimelen de koopjesjagers over elkaar heen om de mooiste aanbiedingen te scoren. Tenminste, die beelden zien Nederlands van Amerikanen op YouTube. Een compleet gekkehuis dat Black Friday.

Profiteer van hoge kortingen

Ook de winkels in deze regio hebben het - van oorsprong Amerikaanse - evenement volledig omarmd. Niet onlogisch, want voor Noord-Hollanders klinkt 'een koopje' als muziek in de oren.


Online kan men veel spullen kopen, maar veel leuker is om bij de winkels om de hoek de aanbiedingen te scoren. Je kan het product aanraken, voelen wat voor stof of materiaal het is, passen en kijken in een spiegel of het leuk staat. Handiger op deze manier. Online is dat niet te zien, als het niet bevalt moet je het weer terugsturen. Een heel gedoe dus.

Aanbiedingen

Veel ondernemers spelen in op Black Friday en hebben spectaculaire aanbiedingen. Ga op pad met moeder, dochter of vriendin, vader, zoon of vriend. 'Shop till you drop'.


Lekker zittende schoenen of een prachtige handtas. Toe aan een nieuwe fiets of geurtje? Of een lekker zittende bank, een heerlijk bed om in te slapen. Profiteer van voordeel.

Spectaculaire aanbiedingen op vele producten


Wil je niet je net gestorte salaris in één avond verbrassen? Maak dan een lijstje voor Black Friday en zorg dat je een limiet instelt welk bedrag je wilt uitgeven. Dat voorkomt rood staan op de bank.

Vast staat dat je op Black Friday zeer interessante aanbiedingen kunt scoren.