Een gezellig feestje voor de kinderen van de Dijkwerkers.
Een gezellig feestje voor de kinderen van de Dijkwerkers. (Foto: aangeleverd)

De Dijkwerkers vierde jubileum

WERVERSHOOF - Berend Botje in Wervershoof bestaat vijf jaar. De medewerkers en kinderen van Peuterspeelgroep en BSO De Dijkwerkers vierden het vijfjarig jubileum begin juni met een spetterende feestweek.

"Een feestje vieren tijdens deze coronaperiode kan natuurlijk niet zomaar", vertelt Alien Alberts, algemeen directeur. Toch "stonden we met de kinderen en medewerkers stil bij deze mijlpaal. Vanwege het coronavirus kozen we ervoor om het alleen met de kinderen tijdens de opvanguren te vieren."

Leidinggevende Isabelle en de pedagogisch medewerkers maakten er samen met de kinderen één groot feest van door dagelijks feestelijke activiteiten te organiseren. Sjoelen, een bingo, pannenkoeken eten en nog veel meer. De kinderen mochten zelfs elke dag verkleed naar de opvang komen.

Berend Botje biedt buitenschoolse opvang en een peuterspeelgroep in basisschool De Dijkwerkers. Voor een peuterspeelgroep kan men terecht aan de Dorpsstraat. Daarnaast biedt Berend Botje ook gastouderopvang in Wervershoof. Kijk voor meer informatie op www.berendbotje.nl