Een uitvaart is een eerbetoon aan de overledene.
Een uitvaart is een eerbetoon aan de overledene. (Foto: aangeleverd)

Een uitvaart is persoonlijk

HOORN - Veel mensen zijn wel eens op een uitvaart geweest waar Ave Maria werd gedraaid. Een heel mooi nummer, maar hoe fijn is het voor een echte voetballiefhebber, dat 'zijn' clublied speelt tijdens zijn uitvaart. Of om door een erehaag met fakkels en een boeket in de kleuren van die club naar de uitvaart begeleid te worden.

Eerbetoon aan de overledene

Bij Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg, ligt de nadruk op een afscheid in het teken van het leven van de dierbare overledene. Wat kenmerkte de dierbare tijdens zijn of haar leven en hoe kun je dat herdenken tijdens de uitvaart?

Proosten

Dat kan zo simpel zijn als de keuze voor wat er na de uitvaart aan eten en drinken wordt aangeboden. Proosten op het leven met het lievelingsdrankje of samen “een patatje” eten, omdat hij of zij daar zo gek op was.

Unieke en persoonlijke uitvaart

Er zijn vele mogelijkheden, samen met de nabestaanden wordt een unieke en persoonlijke uitvaart besproken en geregeld waarin de eigen wensen en ideeën voorop staan. Er kunnen ook uitvaartwensen voortijdig worden besproken en vastgelegd, ook al is er nog geen sprake van een overlijden. De uitvaartverzorgsters van Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg kunnen een vrijblijvende afspraak maken, waarin de wensen en mogelijkheden kunnen worden besproken.

Van vele nabestaanden hebben wij vernomen, dat het goed afscheid nemen van hun dierbare hen heeft geholpen in het rouwproces. Indien gewenst kan de uitvaartverzorgster ook nazorg bieden.

Voor een tastbare herinnering aan het afscheid, kan bijvoorbeeld een opname worden gemaakt van de plechtigheid of een uitvaartfotograaf kan beelden van herinnering vastleggen.


Uw dierbare krijgt een blijvend plekje in uw hart!

www.ritafeld.nl

Afbeelding