Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maximale aandacht voor de klant

REGIO - Al ruim vijftig jaar geeft EP:Beerepoot dagelijks meer dan honderd procent om de klanten maximale aandacht te geven. Ervaar het zelf en kom langs. De teams staan klaar voor de beste service en een uitstekend advies.

Service is niet altijd meer vanzelfsprekend, maar is wel hetgeen waar EP:Beerepoot zich juist in onderscheidt; een eerlijk aankoopadvies van de vertrouwde gezichten op de werkvloer. Maar ook een servicecentrum waar de klant terecht kan met vragen. En mocht er onverhoopt een storing optreden in de aankoop, dan staan de ervaren monteurs binnen no-time op de stoep. Een mooie aankoop gedaan? Dan staat de bezorgdienst klaar om deze, indien gewenst, thuis te bezorgen en te installeren.

Daarnaast profiteren klanten vaak van unieke acties. Daarom heeft EP:Beerepoot speciaal voor dit EK een fantastische EK-krant samengesteld. Naast superscherpe aanbiedingen maakt iedereen kans op super prijzen! Bij elke aankoop vanaf tweehonderd euro ontvangen klanten een kraslot. Check de unieke code op www.epbeerepoot.nl en maak zo kans op een koelkast, wasmachine, netwerkproduct, officiële EK:Replica- of EP:Bal of van een cadeaucheque! Deelnemers hebben altijd prijs. Daarnaast loten alle geregistreerde krasloten ook mee naar de hoofdprijs: het EK Belevingspakket t.w.v. 2829 euro, bestaande uit een OLED-televisie, soundbar, tablet, airco en nog véél meer. Kijk voor alle prijzen en spelregels op epbeerepoot.nl/ek of kom langs. Er is altijd een vestiging in de buurt. De winkels in Hoorn en Schagen zijn zondag 30 mei geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


Bekijk de EK krant ook op www.epbeerepoot.nl .