Afbeelding
Bllie verdient een fijn thuis. (Foto:aangeleverd )

Wie heeft een rustig plekje voor Billie?

Dit is Billie, een knappe gecastreerde reu (kruising) van 3 jaar oud. Billie heeft een moeilijke start gehad. Hij is als puppy vanuit Bulgarije naar Nederland gekomen, maar bij een gezin geplaatst waar hij niet goed behandeld werd. Vanuit daar kwam hij in het asiel terecht en daar heeft hij 3 jaar gezeten. Zijn nieuwe baasje ontving hem met open armen en is intensief aan de slag gegaan met Billie. Hij ontpopte zich tot een lieve, aanhankelijke, speelse en loyale hond, die goed luistert.

Ook kan hij goed overweg met andere honden. Helaas kan Billie kan maar niet wennen aan de drukte op straat in Amsterdam en vindt hij dit ontzettend spannend. Zodra Billie op een andere plek komt (bijvoorbeeld een park), dan is hij een compleet andere hond, die ontzettend blij en ontspannen is. In overleg met de gedragstherapeut van Billie, heeft het huidige baasje de moeilijke beslissing genomen om een nieuw liefdevol thuis voor hem te zoeken. De voorkeur gaat uit naar een rustig thuis (zonder kinderen), waar al een andere (het liefst grotere) stabiele hond aanwezig is, waar Billie zich aan op kan trekken. Wie geeft deze ontzettende lieve en aanhankelijke kanjer dat fijne nieuwe thuis, waar hij de rust, liefde en begeleiding krijgt die hij nodig heeft?

Ben je benieuwd of Billie bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.