Brenda van Fred's bedacht afgelopen zaterdag om spullen aan de overkant te etaleren. "Het is anders zo armoedig". Nick kijkt goedkeurend toe.
Brenda van Fred's bedacht afgelopen zaterdag om spullen aan de overkant te etaleren. "Het is anders zo armoedig". Nick kijkt goedkeurend toe. (Foto: Han Giskes)

Fred's gaat magazijn opruimen

PURMEREND - Van maandag 9 tot en met zaterdag 21 augustus is er een grote magazijnopruiming  bij Fred’s Kadoshop & kunstatelier, altijd anders. 

In de week daarop, van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus, is Fred’s gesloten in verband met herinrichting van de winkel maar vanaf zaterdag 28 augustus is iedereen weer van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 

Bij Fred’s Kadoshop , altijd anders vind je een verscheidenheid aan kleurrijke, bijzondere maar ook seizoensgerichte producten. Denk hierbij aan prachtige kaarsen, houtproducten en sierraden. Daarnaast is de collectie kunstwerken uit het schilder- en keramiekatelier te koop. Alle kunstenaars hebben ieder hun eigen stijl en talent en blijven zich daarnaast ontwikkelen door middel van een kunstopleiding op maat. De resultaten daarvan vind je terug in hun werken. Nieuw in het assortiment is het speelgoed met een knipoog naar het verleden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan houten- en blikken speelgoed. En natuurlijk niet te vergeten de ouderwetse gezelschapsspelletjes. Redenen genoeg om langs te komen. Fred's Kadoshop & kunstatelier is gevestigd aan de Breedstraat 16 in Purmerend. Fred's is een onderdeel van Prinsenstichting. Houdt ook onze facebookpagina in de gaten (Fred's Prinsenstichting).

Afbeelding