De groep met op de achtergrond de zo karakteristieke Amsterdamse Westerkerk.
De groep met op de achtergrond de zo karakteristieke Amsterdamse Westerkerk. (Foto: aangeleverd)

De Jordaan verplaatst zich naar Beets

REGIO - Op zondag 8 augustus om 15.30 uur verzorgt het Amsterdams Volkskoor, in enigszins afgeslankte vorm, 'Een middagje Amsterdam'. Aanvang 15.30 uur.

Het Amsterdams Volkskoor, met als motto ‘Gezelligheid kent geen tijd’, is 12 jaar geleden opgericht door muzikaal leider Piet Schmidt en vertolkt het Amsterdamse levenslied met onder andere liedjes uit de Jordaan die gezongen werden door Willy Alberti, Johnny Jordaan, Tante Leen en vele andere artiesten. 

Het koor zingt de mooiste liedjes uit en over onze hoofdstad. Prachtige luisterliedjes met een lach en een traan en leuke acts passeren de revue. Al die bekende liedjes kunt u in gedachten meezingen.

Enthousiaste groep

Op het podium zien de bezoekers een groep enthousiaste mensen die het Amsterdamse levenslied hoog in hun vaandel hebben staan en die trots zijn om dit aan zoveel mogelijk kijkers en luisteraars ten gehore te brengen. 

"Dus gooi alle zorgen van u af en geniet met uw vrienden en familie van dit koor, zodat u er weer vrolijk tegenaan kunt", luidt de boodschap van de organisatie.

Voor bijpassende typisch Amsterdamse hapjes wordt gezorgd. De Jordaan in de kerk van Beets, daar wil je bij zijn. De toegang is € 15,-. 

Kijk voor meer informatie op de site www.kerkbeets.nl