Family Business Event in meerdere opzichten steun voor familiebedrijven

REGIO - Familiezaken organiseert op donderdag 7 oktober het zogeheten Family Business Event. Voor 15 augustus opgeven hiervoor bespaart kosten.

Heb je een familiebedrijf waar opvolging speelt of gaat spelen? En wil je de opvolging goed regelen met behoud van de goede familieband, maar weet je niet hoe je dit voor elkaar krijgt? Ben je op zoek naar manieren om de ambities van de verschillende generaties te verbinden zodat het bedrijf bestaansrecht blijft behouden? Merk je dat het lastig is om als familie ‘harde’ beslissingen te nemen en om hierin op één lijn te komen waardoor je zelf niet verder komt? 

Veel bedrijfsfamilies lopen er tegenaan dat het maken van de juiste keuzes in opvolging en het uitspreken van verlangens en verwachtingen niet makkelijk is. Daardoor dreigt het bedrijf te stagneren en krijgen jullie de opvolging niet gedaan. Precies weten wat er bij je familieleden speelt en hoe je daar achter komt, is cruciaal voor voortuitgang in opvolging. 

Het event leert je om met vertrouwen en succes de belangrijkste thema's in de familie aan te kaarten. Je leert dat de juiste inzichten in opvolging een versterkend effect hebben op de familierelatie en het bedrijf. En wat bovendien ook heel waardevol is dat duidelijk wordt waar jullie staan in het opvolgingsproces en wat er nodig is om de bestaande situatie te doorbreken.

Er geldt een vroegboekprijs tot en met 15 augustus van € 497,- excl. btw. Na 15 augustus zijn de kosten € 597,- excl. btw per persoon. Aanmelden kan via https://familiezaken.nl/event/