Ongeloof en verslagenheid om Roos

Vervolg van voorpagina

van Roos. Voor ons is het ook allemaal niet te bevatten wat er is gebeurd; ongelooflijk. We zijn met z'n allen in shock door wat er enkele dagen tijd is gebeurd. Gelukkig hebben we een heel hecht team en vinden we veel steun bij elkaar", reageert Nick Bakker op de dubbele klap voor hem, zijn broer Barry, moeder Joyce en de collega's van Effe Anders.

"Een prachtig mens”. Zo omschrijven nabestaanden hun alom geliefde dochter, zusje en vriendin. Purmerend rouwt met recht om het overlijden van Voor Roos werd onmiddellijk na het vreselijke ongeluk een inzamelingsactie op touw is gezet. Woensdag 28 juli was de uitvaart van de plotseling uit het leven gerukte Roos. De Purmerendse bleek geen overlijdensverzekering te hebben. Begin deze week was er ruim 9.000 euro binnen. Een beter bewijs dat zij door velen geliefd was is nauwelijks denkbaar.

Inmiddels is de politie nog druk bezig met het onderzoek. Dit spitst zich volgens Erwin Sintenie, woordvoerder van de politie Noord-Holland, toe op de snelheid waarmee de 20-jarige bestuurder heeft gereden. "Het kost enige tijd en energie om dit precies vast te stellen", aldus Sintenie. Van de bestuurder is eveneens een bloedproef afgenomen, die momenteel wordt onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). 

De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 juli iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Burgemeester D. Kooimanweg.


Wie meer informatie over de zaak heeft kan contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900 88 44. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.