Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Grote passie voor muziek

Een heer van 73 jaar heeft in 2018 te horen gekregen dat hij een spierziekte onder de leden heeft. Als je nog volop in het leven staat en groot muziekliefhebber bent dan staat je leven wel even op zijn kop! Hij heeft sindsdien zijn altviool niet meer kunnen bespelen en ook het bezoeken van musea en concerten zit er voor hem helaas niet meer in.

Bent u op ben jij degene die de passie met hem wil delen, neem dan contact op

Gelukkig heeft meneer een goed humeur en staat positief in zijn huidige leven. Hij wil graag datgene doen wat nog in zijn vermogen ligt.


Door zijn passie voor de klassieke muziek te kunnen delen door bijvoorbeeld samen naar muziek te luisteren en daar over te praten. Of om door de cd’s collectie te struinen, deze te herontdekken en herinneringen op te halen en zo samen te genieten van het gevoel om zelf muziek te kunnen maken!

Goed gesprek

Daarbij houdt meneer van een goed gesprek daar hij een brede algemene kennis heeft en een scala aan diverse interesses. Soms laat zijn spraak hem in de steek maar non-verbaal kan er evengoed een goede discussie op gang gebracht worden!

Bel, mail of whatsapp

Bent u of ben jij diegene met passie voor muziek, dat graag wil delen met iemand die dezelfde passie voelt? En houd je ervan om eens een goede boom op te zetten?

Neem dan contact met op met WelzijnWonenPlus op 0299-426364 of purmerend@welzijnwonenplus.nl. Of Whatsapp naar: 06 389 319 80.

De eerste rubriek in deze vorm leverde na publicatie een aantal reacties op

Ook een oproep plaatsen om nieuwe mensen te ontmoeten? Neem dan contact op met WelzijnWonenPlus.