Afbeelding
Ozzy houdt van knuffelen. (Foto: aangeleverd)

Wie houdt Ozzy gezelschap?

Ozzy is een knappe gecastreerde kater van 11 maanden oud. Hij is gevonden in Roemenië, waar hij op straat was gedumpt en uiteindelijk naar Nederland is gekomen om hier een fijn bestaan op te bouwen. Ozzy is een ontzettende lieve, speelse en sociale kat, die met alles en iedereen overweg kan.

Hij is aanhankelijk, vindt het heerlijk om te knuffelen en kan zo nu en dan ook gezellig “kletsen”. Gezien Ozzy ontzettend graag speelt met soortgenootjes, zijn we op zoek naar een thuis waar al een andere kat/poes aanwezig is. Het zou fantastisch zijn als zijn nieuwe huis beschikt over een tuin (of afgesloten dakterras), zodat hij veilig naar buiten kan om lekker te spelen (zonder te ontsnappen). Ook is het van belang dat Ozzy niet te vaak en te lang alleen thuis komt te zitten (het is echt een gezelligheidsdier en erg op mensen gericht). Ozzy is gechipt, heeft al zijn prikjes gehad, heeft een Europees paspoort en is goed gezond. Momenteel verblijft Ozzy in een gastgezin en kijkt hij uit naar zijn definitieve plekje.

Wie geeft deze ontzettende lieve en leuke kanjer dat liefdevolle thuis, waar al een ander kattenvriendje/vriendinnetje aanwezig is?

Match?

Ben je benieuwd of Ozzy bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.