Dex is een hele lieve en leergierige pup.
Dex is een hele lieve en leergierige pup. (Foto: aangeleverd)

Pup Dex is nog maar 7 maanden

Dex is een knappe (nog ongecastreerde) Griekse kruising van 7 maanden oud. Dex is een hele lieve en leergierige pup die dol is op rennen, spelen, zwemmen en nieuwe dingen leren/ontdekken. Hij is zeer energiek en soms ook erg onbehouwen. 

Kinderen vindt hij fantastisch, maar omdat hij vaak wat onbehouwen is, plaatsen we hem het liefst niet bij hele jonge kinderen. We zijn op zoek naar een baasje die stevig in zijn/haar schoenen staat, consequent is en al enige ervaring met honden heeft. Gezien Dex volop in zijn puppypuberteit zit, is hij erg zijn grenzen aan het ontdekken/verleggen en een goede begeleiding hierin is van belang. Dex is een ontzettende lieve, vrolijke en aanhankelijke goedzak, die met alles en iedereen overweg kan. Hij is gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is verder goed gezond.

Dex heeft zijn koffertje al klaarstaan en kijkt uit naar zijn definitieve huisje.

Wie geeft deze ontzettende lieve en vrolijke kerel dat liefdevolle thuis, waar hij heel veel mag leren en heel veel mag knuffelen en spelen?

Ben je benieuwd of Dex bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.