Afbeelding
(Foto: Emil de Jong)

Meestemmen Alkmaar Light Festival

ALKMAAR - Beleef Het eerste weekend van november de tweede editie van het succesvolle Alkmaar Light Festival. Een winterse verrassingsexpeditie tjokvol straattheater en lichtkunst. En jij kunt meestemmen!

Op het vernieuwde Ringersplein verrijst het festivalhart. Publiek kan nu al stemmen welke Alkmaarse plekken, gebouwen en objecten het decor vormen voor de komende edities. Leuk om naar uit te kijken. Alkmaar Light Festival verbindt door een unieke expeditie de nieuwe stad met de oude stad. Onderweg beleef je spraakmakende straattheatervoorstellingen van nationale en internationale gezelschappen. Diverse binnen- en buitenlocaties langs de route transformeren door spectaculaire en vernieuwende licht- en videokunstwerken. Welke plek, icoon, gebouw of object mag volgens jou niet ontbreken in de komende edities? mail naar: info@alkmaarlightfestival.nl voor 1 februari en wie weet transformeert jouw idee tot live kunstwerk!

Alkmaar Light Festival is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door Karavaan in samenwerking met vele bedrijven, onderwijsinstellingen, kunstenaars en bewoners. Meer informatie volgt op alkmaarlightfestival.nl

Afbeelding
Afbeelding