Met de aanschaf van zo'n shirt steunt met de Voedselbank.
Met de aanschaf van zo'n shirt steunt met de Voedselbank. (Foto: aangeleverd)

Koop een shirt en steun de Voedselbank

NOORD - "Hou je van Noord, dan hou je ook van Noorderlingen", stelt Marco Vethman, van Pure Brand Productions uit Amsterdam-Noord. Hij heeft met zijn bedrijf een stoer logo ontworpen voor ons stadsdeel en dit op T-shirts gedrukt. Wie zo'n shirt bestelt steunt daarmee de Voedselbank.

'Laten we elkaar in Noord helpen'

"Het kan iedereen overkomen dat je door een tegenslag te weinig inkomsten hebt en dat je een tijdje voedselhulp kan gebruiken. Laten we elkaar in Noord helpen", aldus de enthousiaste ondernemer. "In Amsterdam zorgen wekelijks ruim 400 vrijwilligers dat zo’n 1200 gezinnen voedsel krijgen. Hiervoor werken ze samen met bedrijven, winkels, instellingen, overheden en particulieren. Zo wordt voedselhulp gegeven en wordt tegelijk voedselverspilling voorkomen. Trots op Noord zijn heeft ook te maken met haar grote diversiteit aan inwoners. Een echte stad in de stad. Amsterdam NOXXXRD shirts zijn dan ook blij tijdens de introductie € 5 per shirt af te dragen aan dit mooie doel."

Deze introductie-actie loopt tot eind januari. Kijk voor meer informatie of de aanschaf van zo'n shirt op www.amsterdamnoordshirt.nl.