Aan de keukentafel blikken Bessie & Bap terug op het afgelopen jaar.
Aan de keukentafel blikken Bessie & Bap terug op het afgelopen jaar. (Foto: Omroep PIM)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Aan het begin van het nieuwe jaar willen Bessie & Bap toch even iets kwijt aan de inwoners van Waterland en in het bijzonder de inwoners van Marken. Aan de keukentafel blikken Bessie & Bap terug op het afgelopen jaar. Het was een bewogen jaar met al die mondkapjes maar er schijnt licht aan de horizon..! Te zien op PIM.

Uitdam in de rouw

Op de dijk waar al jaren veel te doen is over de versterkingsplannen, wapperen zwarte vlaggen in de mist. Een luguber gezicht. De inwoners willen dan ook een stevig punt maken om de dijk groen te houden. Uiteraard veilig, maar geen betonnen aangezicht.De Alliantie legt op PIM uit wat er binnen hun mogelijkheden ligt.

Jerusalema challenge

De verzorgers van Swaensborch doen mee aan de Jerusalema Challenge. Het nummer van Master KG is het meest gestreamd wereldwijd omdat het door diverse zorginstellingen wordt gebruikt voor een dansje dat hoop betekent in deze pandemie. Zie het op PIM.

Waterlands Videonieuws

Het Waterlands Videonieuws is dagelijks te zien op PIM om:

12.00 – 13.00 uur

18.00 – 19.00 uur

21.00 – 22.00 uur

23.00 – 00.00 uur

Live Kerk TV

Live kerk tv is zondag te zien om 10.00 uur.

PIM is hier te zien:

PIM is te zien op: Ziggo kanaal 36 (voorheen 44) /KPN kanaal 1442/Telfort/XS4All kanaal 328/T-Mobile Thuis kanaal 818