Theaterklas 'De Waanzinnige Boomhut met dertien verdiepingen'.
Theaterklas 'De Waanzinnige Boomhut met dertien verdiepingen'. (Foto: Frits de Beer)

Theaterklassen Cool weer van start

HEERHUGOWAARD - Treed in de voetsporen van de grote artiesten en schitter op het podium als een echte acteur of musicalster. Wist je dat acteren goed is voor je concentratie, communicatie én zelfvertrouwen? Dus licht uit, spot aan… het is tijd om in de huid van iemand anders te kruipen tijdens de Musicalklas of Theaterklas van Cool kunst en cultuur.

Ook voor musicallessen kun je je weer aanmelden

Wat zou jij doen als je in een waanzinnige boomhut woonde? Speel met de Theaterklas het bekende verhaal van ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ en laat je fantasie de vrije loop.


Leer daarnaast alles over grime en neem een kijkje achter de schermen van het theater. Aan het einde van de cursus zet de klas een waanzinnige voorstelling op de planken.


De theaterklas start woensdag 27 januari voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar.

Musicalklas

Houd je meer van zingen, dansen én toneelspelen en doe je dat het liefst allemaal tegelijk? Meld je dan aan voor de Musicalklas (zes tot en met twaalf jaar) en leer zingend dansen, dansend toneelspelen en een lied zingen als een verhaal. Aan het einde van de cursus sta je op het toneel voor écht publiek. De Musicalklas start dinsdag 26 januari.

Inschrijven

Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas op www.coolkunstencultuur.nl.


Of neem contact op met Bianca Laan van de leerlingenadministratie van Cool kunst en cultuur. Dat kan via bianca@coolkunstencultuur.nl.