Overwin de obstakels.
Overwin de obstakels. (Foto: Alkmaar Sport)

Gratis activiteiten bij Outdoorpark

REGIO - Alkmaar Sport verzorgt tot vrijdag 15 januari Sport & Spel op Outdoorpark Alkmaar. Kinderen van acht tot en met twaalf jaar kunnen zich twee weken lang uitleven op de robuuste obstakels en tijdens de vele activiteiten op het overzichtelijke Outdoorpark.

Sport & Spel duurt van 15.00 tot 16.30 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/gratis-sport-en-spel.

Door het coronavirus zitten de kinderen noodgedwongen thuis om te studeren. Wat is het dan fijn als ze ’s middags even lekker kunnen uitrazen op het Outdoorpark. Twee weken lang verzorgt Alkmaar Sport elke werkdag een andere activiteit; wat precies blijft nog even een verassing. Vooraf aanmelden is verplicht. De kinderen worden voorbij de poort opgehaald, want ouders mogen vanwege de coronamaatregelen het park niet betreden.

Over Alkmaar Sport

Alkmaar Sport stimuleert zoveel mogelijk mensen uit de regio om te gaan sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is. Zij beheert en exploiteert sportaccommodaties en adviseert en ondersteunt verenigingen, scholen en gemeenten.