Afbeelding
(Foto: )

Heb jij goede ideeën om de wijk Kersenboogerd duurzaam te maken? Dan kun je met financiële steun en hulp van Puur Hoorn wellicht snel aan de slag.

De Kersenboogerd is de eerste wijk in Hoorn die over gaat op schone energie. Inmiddels is de wijk al bijna veertig jaar oud en de wereld om ons heen is flink aan het veranderden. Hoog tijd voor vernieuwing toch?


Wat we uiteindelijk allemaal willen is schoon, veilig en goed wonen. Ook jij kan je steentje bijdragen. Heb jij een goed idee om jouw wijk groener te maken? Hoe we samen heel veel energie kunnen besparen, hoe we spullen kunnen hergebruiken of bewuster omgaan met ons eten en afval? Laat het ons weten en doe mee! Samen gaan we voor een duurzame stad.


Stuur jouw idee in vóór 1 februari 2021 via www.vooreenmooiestad.nl/kersenboogerd en laat mensen op jouw idee stemmen.


Puur Hoorn gaat in drie categorieën één idee ondersteunen in de uitvoering met een financiële bijdrage van duizend euro. Daarbij telt het aantal stemmen voor 50 procent mee naast het oordeel van de jury die onder andere bekijkt of het idee uitvoerbaar is.


De jury bestaat uit een betrokken wijkbewoner, CleanUp Hoorn, HVC en Puur Hoorn. De drie categorieën zijn: energie besparen, meer groen en minder afval. Doe ook mee en maak de Kersenboogerd duurzaam.

Heb jij een goed idee om de wijk Kersenboogerd groener te maken? Doe mee!