Elize met haar winnende ontwerp van de Batterij Bewaarbox.
Elize met haar winnende ontwerp van de Batterij Bewaarbox. (Foto: aangeleverd)

Elize uit Zwaag wint ontwerpwedstrijd Stibat

ZWAAG - Elize Mollee (9) uit Zwaag heeft een heel bijzondere Batterij Bewaarbox ontworpen. Hij is niet alleen heel mooi getekend en kleurrijk, maar heeft ook een duidelijke boodschap: gooi je batterijen niet in de prullenbak en laat ze niet rondzwerven in de natuur, maar bewaar ze in de Batterij Bewaarbox! Met haar ontwerp heeft Elize de landelijke wedstrijd van Stibat gewonnen.

Met de actie 'Ontwerp en win je eigen Batterij Bewaarbox' kon je een fantastische prijs winnen: jouw eigen Batterij Bewaarbox voor alle leerlingen van jouw school én een wervelende theatershow. Stibat ontving maar liefst meer dan honderd supergave Batterij Bewaarboxen. Deze zijn allemaal te bekijken op www.legebatterijen.nl/actueel/prijswinnaars/ontwerp-en-win/

Socrates

Uiteindelijk kwam Elize, leerling van basisschool Socrates uit Zwaag, als grote winnaar uit de bus. De Batterij Bewaarbox die zij ontwierp, is makkelijk thuis te gebruiken. In deze box kun je lege batterijen bewaren totdat je ze wegbrengt.

Uitdelen

Elize heeft als prijs een interactieve theatershow op school gekregen. Bovendien is haar ontwerp daadwerkelijk gedrukt. Alle kinderen van de Socrates kregen een box mee naar huis. Elize heeft zelf ook een heleboel boxen gekregen om uit te delen. Ze heeft er nog een aantal over. Deze deelt Elize graag uit aan iedereen die er een wil hebben.

Interesse in een Batterij Bewaarbox van Elize? Stuur een mailtje naar mgmollee@gmail.com .