De gemeente Uitgeest heeft de zonnepanelenactie verlengd tot 18 februari 2021.
De gemeente Uitgeest heeft de zonnepanelenactie verlengd tot 18 februari 2021. (Foto: aangeleverd)

Gemeente verlengt zonnepanelenactie

UITGEEST - De gemeente Uitgeest heeft de zonnepanelenactie verlengd tot 18 februari 2021.

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.



De gemeente Uitgeest ondersteunt samen met de lokale energiecoöperatie DUEC deze actie om mee te helpen bijdragen, zodat Uitgeesters kunnen bijdragen aan een toekomst met nieuwe energie. Daarnaast bespaart men met zonnepanelen veel op de energiekosten, meer dan de rente die een spaarrekening opbrengt.

Gezamenlijke inkoop

Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gecertificeerde regionale zonnepanelenspecialisten een aanbod op maat, geheel vrijblijvend en gratis.


Particulieren die gebruik maken van dit aanbod hebben ook het voordeel, dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst.


Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor. Vraag direct een offerte aan via de website www.duec.nl/actie.

Ondersteund

Deze actie wordt gesteund door de lokale energiecoöperatie DUEC (Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie), een initiatief van inwoners die de gemeente willen (helpen) verduurzamen. Iedereen die gebruik maakt van het actieaanbod krijgt ook een vrijblijvend lidmaatschap van DUEC voor de periode van één jaar.