Het gebouw biedt veel mogelijkheden
Het gebouw biedt veel mogelijkheden (Foto: Aangeleverd)

Onderneem duurzaam in De Waerderkring

REGIO - Droomt u als ondernemer van een eigen pand met lage energie- en onderhoudslasten? Een pand dat goed bereikbaar is, onder architectuur is gebouwd en ook nog een prachtig aangelegde tuin heeft? Of bent u op zoek naar een belegging met een goed rendement? Komend voorjaar start H2O Projectontwikkeling met het waarmaken van uw droom.

Moderne praktijkruimtes en royale storage-units in Heerhugowaard

De Waerderkring in Heerhugowaard is een bedrijfsverzamelgebouw voor sociaal maatschappelijke ondernemers met vrij indeelbare praktijkruimtes van 61 tot wel 1.800 vierkante meter. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos en biedt alles wat nodig is om bewust te kunnen ondernemen. De Waerderkring is een plek voor ondernemers die zich actief inzetten op het vlak van welzijn, sport, gezondheid en vitaliteit.

Op de bovenste verdieping van het gebouw worden hoogwaardige storage-units van 42 vierkante meter gerealiseerd voor zowel de ondernemer als de particulier. Perfect als opslag of hobbyruimte. Via een hellingbaan rijdt u eenvoudig naar de units. Veiligheid wordt gewaarborgd door persoonlijke keytags en 24-uurs cameratoezicht.

Het duurzame pand gelegen aan de Beukenlaan 23 garandeert een optimale bereikbaarheid en een groot verzorgingsgebied door de ideale ligging tegenover het bos, aan de achterkant van nieuwbouwwijk de Draai en dichtbij het Heerhugowaardse oude centrum. Om duurzame mobiliteit te stimuleren is de locatie ook uitstekend bereikbaar met de fiets. Snelladers worden geplaatst om uw elektrische auto supersnel te kunnen laden.

Het streven naar duurzaamheid is verankerd in alle aspecten van deze ontwikkeling. Het resultaat is een gebouw dat goed is voor mens én maatschappij. Circulair, zelfvoorzienend en met de focus op een zo klein mogelijke CO2-footprint. Waar mogelijk wordt gewerkt met onderdelen die zijn gemaakt uit teruggewonnen materialen. Daarnaast zal het totale dakoppervlak van het door Kerssens de Ruiter Architecten ontworpen gebouw straks uit zonnepanelen bestaan. Liefst 4500 vierkante meter wordt ingezet voor het verzamelen van zonne-energie.

Interesse? Bezoek www.waerderkring.nl en www.waerderwerf.nl. Of kijk op Funda.