In de actie is naast spouwmuur isolatie van de gevel, ook dak- en bodemisolatie en zelfs kierdichting opgenomen.
In de actie is naast spouwmuur isolatie van de gevel, ook dak- en bodemisolatie en zelfs kierdichting opgenomen. (Foto: Mark Sassen Fotografie)

Isolatieactie DUEC verlengd tot 31 maart

UITGEEST - De isolatieactie van DUEC, de energiecoöperatie van Uitgeest, is vanwege succes verlengd tot 31 maart. Er zijn al meer dan 55 offerte aanvragen binnen.

Nut van isolatie

Hoe is een woning geïsoleerd? Betere isolatie van het huis levert meer comfort en een lagere energierekening op. Isolatie gaat erg lang mee en vergt geen onderhoud.


Door isolatie van de woning volstaat een kleinere en daardoor goedkopere alternatieve warmtebron, klaar voor de toekomst! Door twee maatregelen uit te voeren, is er subsidie mogelijk middels de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Het voordeel kan dan oplopen tot wel 20% van de investering.

Partner van DUEC

Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en Koston Nederland werken in de actie samen. Koston Nederland is een betrouwbare partner die al meerdere jaren succesvol samenwerkt met andere energiecoöperaties in de regio.


In de actie is naast spouwmuur isolatie van de gevel, ook dak- en bodemisolatie en zelfs kierdichting opgenomen. Uniek van Koston B.V. is dat (oudere) huizen ook van buitenaf, onder de pannen te isoleren zijn.


Meer informatie:

www.duec.nl/isolatie-actie