Arno Merkies overhandigt de sleutel van de eerste nieuwe bedrijfswagen aan Rámon Hocqué van Stam & Co.
Arno Merkies overhandigt de sleutel van de eerste nieuwe bedrijfswagen aan Rámon Hocqué van Stam & Co. (Foto: Hans de Wolff)

Wagenpark Stam & Co uitgebreid

ALKMAAR - Het wagenpark van Stam en Co is uitgebreid met 18 nieuwe bedrijfswagens, geleverd door Dekkerautogroep.

Dekkerautogroep levert 18 nieuwe bedrijfswagens

Al 70 jaar is Stam & Co aannemer in het ontwerp en de uitvoering van multidisciplinair ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur. Dekkerautogroep is dé Forddealer van Noord-Holland en aanbieder van mobiliteitsoplossingen. Beide bedrijven hebben een al jarenlange samenwerking. Wat zij gemeen hebben is het leveren van veiligheid en kwaliteit. Dekkerautogroep dankt haar succes mede aan de kwalitatieve Ford-producten, waarvoor kernwaarden als sterk, betrouwbaar, innovatief en competitief van toepassing zijn.Succes dankt zij ook aan de handelspartners met wie zij samenwerkt om de klanten het beste te leveren wat de markt te bieden heeft.Arno Merkies, accountmanager van Dekkerautogroep, heeft de auto's gefaciliteerd naar de wensen van de monteurs van Stam & Co. De nieuwe bedrijfswagenvloot bestaat uit: 15 Ford Transits 3 Ford Transits Connect.

Wagenpark

Het wagenpark bestaat nu uit ongeveer 130 voertuigen waarvan 95% Ford geel en grijs kenteken. De herkenbare huisstijl van Stam & Co, zilvergrijs met groene band, is van belettering voorzien door GCA reclame. De gehele inrichting is voor elke auto is op maat gemaakt door StoreVan.