Anouk Wenning-Kruijer is het gezicht is van de nieuwe makelaardij MakelaarDijck.
Anouk Wenning-Kruijer is het gezicht is van de nieuwe makelaardij MakelaarDijck. (Foto: aangeleverd)

Rietgans. Makelaars in exclusief wonen presenteert: MakelaarDijck

LANGEDIJK - Vol trots presenteerde Rietgans. Makelaars in exclusief wonen onlangs de 'geboorte van hun zusje' MakelaarDijck. "Waar Rietgans. Makelaars in exclusief wonen net te hoog gegrepen is, is MakelaarDijck de perfecte oplossing", zegt Anouk Wenning-Kruijer, die het gezicht is van de nieuwe makelaardij onder de vertrouwde paraplu van Rietgans.

door marsha bakker

Anouk kent Langedijk als haar broekzak

MakelaarDijck is dan wel een nieuwe naam maar Anouk Wenning-Kruijer is een gevestigde naam als makelaar. "Ze heeft ruim 12 jaar ervaring als makelaar in de regio Langedijk en omstreken. We kennen Anouk als een enthousiaste en gedreven makelaar die - ondanks haar relatief jonge leeftijd - al een hele bak aan ervaring heeft en Langedijk en omstreken als haar broekzak kent. Een verrijking.", aldus Ron Verschoor.

Anouk vertelt: "Afgelopen 3,5 jaar was ik als makelaar werkzaam in Alkmaar. Iedere dag reisde ik van Langedijk naar Alkmaar en weer terug, maar had ik een bovenmatige interesse voor het woningaanbod in Langedijk. Ik ken van veel huizen het verhaal en zie vaak in één oogopslag wat het waard is. Overigens is dat een dingetje van mij als makelaar hoor", lacht ze, "ik bekijk alle panden nét altijd met iets meer interesse. Niet alleen die met een bord in de tuin." Toen ze met haar man verhuisde naar haar huidige woning, en Brigitte en Ron haar vertelden over hun idee, was deze stap snel gezet.

Samen sterk

Rietgans. Makelaars in exclusief wonen is door Ron en Brigitte Verschoor opgericht om juist eigenaren van villa's, betere woonhuizen en appartementen in het hogere segment te begeleiden. "Omdat we steeds meer vraag krijgen van klanten en verkopers om ook hen te begeleiden is MakelaarDijck opgericht. MakelaarDijck richt zich op een doelgroep die onder het segment van Rietgans valt. Bijvoorbeeld de panden die mensen achterlaten als ze groter gaan wonen, of juist de klant die liever kleiner gaat wonen en op zoek zijn naar een appartement." Zo blijft Rietgans. Makelaars in exclusief wonen haar klanten bedienen in het hogere segment en MakelaarDijck vult naadloos de andere doelgroep aan. "Samen sterk is hier wel heel erg van toepassing."

Ondanks de bijzondere tijden in het vakgebied; huizen zijn momenteel zeer gewild en voor kopers is het een grote uitdaging om een huis te kunnen kopen, houdt het team van Rietgans en MakelaarDijck het hoofd koel. "Juist nu is persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. In een wereld waarin overbieden de norm is, snelheid te vaak tot teleurstellingen leidt en steeds meer online gaat, wordt onze persoonlijk aanpak juist gewaardeerd. Met de komst van MakelaarDijck kunnen wij nog meer verkopers bijstaan met de vraag: Wat is mijn huis eigenlijk waard?" Een huis kopen en/of verkopen is een emotionele beslissing, waarbij MakelaarDijck het overzicht houdt en de juiste adviezen geeft. "Hoe fijn is het dat MakelaarDijck de verkoper veel uit handen neemt en alles regelt van A tot Z. Bovendien levert een goede makelaar meer geld op, dan hij kost."

Verbinden en beschermen

Naast de standaard werkzaamheden die u van een makelaar mag verwachten, zet dit team hoog in om vraag en aanbod snel en goed te verbinden op een veilige manier. ""Het komt regelmatig voor dat huizen al zijn aangekocht en verkocht, nog voordat er een bord in de tuin heeft gestaan. Wij kennen onze klanten goed en weten precies waar zij naar op zoek zijn. Wij luisteren, zijn transparant en zetten graag een extra stapje harder voor een meer dan tevreden klant. Daar staat tenslotte een dijk voor, verbinden en beschermen!"

Kijk voor meer informatie op MakelaarDijck.nl, 0226-561401 of Rietgansmakelaars.nl 0226-745090.

Het team van Rietgans en Makelaardijck, met vlnr Brigitte, Anouk, Ron en ?? op een van de mooie plekjes van Langedijk.