De eerste editie van de Winter Games in Langedijk belooft een fantastische week te worden.
De eerste editie van de Winter Games in Langedijk belooft een fantastische week te worden. (Foto: Pexels)

Eerste editie Winter Games Langedijk

LANGEDIJK - De eerste editie van de Winter Games in Langedijk belooft een fantastische week te worden. Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 februari organiseert Actief Sport & Events, onderdeel van Langedijk Actief, de Winter Games. Een week lang staan er allemaal sportactiviteiten klaar voor de jeugd.

En dat in samenwerking met verschillende verenigingen en sportaanbieders uit Langedijk. Zo zijn onder andere Tennis University, Volkers Gym, Activ8, SportsInc, Lacom’91, Dansschool Schavemaker en You Ontmoeten bereidt om een activiteit te organiseren deze week. Dus houd jij van sporten en in het bijzonder van tennis, kickboksen, bootcamp, dansen en gezelligheid? Kom dan naar de Winter Games!

De activiteiten zijn opgedeeld in verschillende shifts, namelijk één voor de jeugd tot en met 12 jaar en één voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar.

Ben jij benieuwd naar de activiteiten die voor jou op het programma staan? Bekijk dan het activiteitenoverzicht op https://www.actiefsportenevents-langedijk.nl/events/de-winter-games/.

De sportactiviteiten zijn vanuit de gemeente Langedijk goedgekeurd. De gemeente Langedijk vindt het belangrijk dat in deze tijd er voor de jeugd beweegactiviteiten blijven plaats vinden. Zij ondersteunen dit initiatief dan ook van harte.

Buiten

Alle sportactiviteiten zijn buiten, geschikt voor alle niveaus, leeftijden en uiteraard coronaproof. Het is de bedoeling dat de jeugd zoveel mogelijk zelf naar de sportactiviteiten toe komt. Publiek en toeschouwers zijn niet toegestaan tijdens de sportactiviteiten. En kids: Blijf bij klachten thuis!

Vragen over de Winter Games? Mail dan naar info@actiefsportenevents.nl.