Afbeelding
(Foto: )

Lotenverkoop DTS succesvol van start

OUDKARSPEL – Helaas komen de voetballers van DTS niet aan spelen toe in deze corona tijd. Dat betekent dat er maar weinig activiteiten aan de Oeverzegge op het Sportpark van DTS zijn.

Op 21 februari trekking te volgen op internet

Om zowel de club als de spelers een hart onder de riem te steken is er in samenwerking met de sponsoren van DTS een prachtige loterij opgezet.

Dat het een prachtige loterij is met ongelofelijk mooie prijzen, blijkt wel uit de stormloop die is ontstaan toen de loten in de verkoop gingen. Binnen enkele uren werden er honderden loten verkochten en binnen enkele dagen, stond de teller op 4000 loten. Wees er dus snel bij, als je met deze spectaculaire loterij mee wilt doen.

Op zondag 21 februari om 17:00 uur is de trekking van de loterij live te volgen op de site https://winterwunderland.nl. Dan wordt niet alleen de trekking gedaan, maar er zal ook stil worden gestaan bij het 100 jarig bestaan van DTS. Want op 21 februari is het precies 100 jaar geleden dat DTS werd op gericht. "Helaas kunnen wij dit niet vieren zoals wij voor ogen hadden. Daarom zijn wij ook blij dat wij hier aandacht aan kunnen geven in combinatie met deze geweldige loterij. Het succes van de loterij heeft onze verwachting ruim overtroffen.”, aldus Bert Baron, de voorzitter van de sponsorcommissie.

Wat in een goed vat zit verzuurt niet

"Uiteraard gaan wij het bijzondere jubileum op een bijzondere manier vieren. Dat schuiven wij door naar 2022. Misschien is 101 jaar nog wel meer bijzonder! Zet alvast maar een kruisje bij de week van 11 tot en met 18 juni 2022. Dan gaan we alsnog een mooie feestje bouwen.”