Helaas dit jaar geen carnaval in Langedijk. Het bestuur van BOIL hoopt in 2022 op een herkansing.
Helaas dit jaar geen carnaval in Langedijk. Het bestuur van BOIL hoopt in 2022 op een herkansing. (Foto: archief Rodi Media)

Geen carnaval in Langedijk

LANGEIJK - Door de huidige situatie heeft het bestuur van carnavalsvereniging B.O.I.L. helaas moeten besluiten alle activiteiten met carnaval dit jaar af te moeten gelasten.

Met pijn in het hart is het bestuur van de carnavalsvereniging tot deze beslissing gekomen: "Er was voor alle leeftijdsgroepen weer een leuk en gezellig programma samengesteld, maar de bepalingen in ons land maken het niet mogelijk om grotere groepen samen te laten komen. Vooral voor de groep 65+ en leden van de KBO was een verrassend programma samengesteld met optredens van goede en bekende artiesten. Dat dit optreden deze carnaval geen doorgang kan vinden is spijtig voor alle betrokkenen. Gelukkig heeft het bestuur van B.O.I.L. in samenwerking met de stamtafelsingers de topartiesten reeds bereid gevonden om volgend jaar dit muzikale optreden 'dunnetjes' over te doen! We weten zeker dat carnaval 2022 een knaller wordt!" Ook voor de jeugd stonden dit jaar weer een verrassende spelletjesmiddag en een optocht op het programma. Maar daar gaat ook helaas een streep door. "Er is geen horecagelegenheid open en het risico van besmetting is ook in deze situatie de oorzaak van definitief 'afblazen'." Het bestuur van B.O.I.L. hoopt volgend jaar weer een mooi carnavalsfeest te kunnen organiseren.