Veteranendag, ook in de gemeente Schagen.
Veteranendag, ook in de gemeente Schagen. (Foto: Robert Pender via Pixabay )

Veteranendag in Schagen met aangepast programma

Algemeen

SCHAGEN - Bent u ooit uitgezonden om namens ons land u in te zetten in oorlogsgebied? Woont u in een dorp van gemeente Schagen of in de stad? Dan kunt u zich aanmelden voor de Veteranendag die op 25 september 2021 wordt gehouden.

Gemeente Schagen vindt het belangrijk om dankbaarheid en waardering te tonen voor de inzet die veteranen hebben verricht. De vrouwen en mannen hebben hun eigen belangen, het gezin en hun gevoel van vrijheid opzij gezet om zich in te zetten voor een betere wereld. Dichtbij of ver weg. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, in Nederlands-Indië of tijdens internationale missies.

Daarom heeft de gemeente toch besloten de Veteranendag Schagen 2021 door te laten gaan. Ondanks corona, met een aangepast programma.

Het Comité Veteranen Schagen en de gemeente nodigen alle veteranen van harte uit voor de jaarlijkse Veteranendag in de gemeente Schagen. Dit begint op zaterdag 25 september 2021 vanaf 12.00 uur, in het Regius College, ingang Zuiderweg/Oranjelaan te Schagen. Over het aangepaste programma staat meer in de uitnodiging.

Behoudens de corona pandemie wordt deze dag georganiseerd voor alle veteranen uit de gemeente Schagen, en hun partners. Wie veteraan is en nog niet uitgenodigd kan zich, vóór 27 augustus, melden bij gemeente Schagen (0224-210 400), vragen naar Anja van Egmond. Of via mail aan anja.vanegmond@schagen.nl Daarna ontvangt degene die zich aanmeldt alsnog de uitnodiging.