Webinar over energiebesparing

HEERHUGOWAARD - Gemeente Heerhugowaard verzorgt samen met het Duurzaam Bouwloket dinsdag 26 oktober een online informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen voor geïnteresseerde woningbezitters in Heerhugowaard. 

Er zijn meerdere voordelen bij het treffen van energiebesparende maatregelen. Het verlagen van de energierekening, een comfortabelere woning in de zomer en winter en een waardevaste woning zijn enkele voorbeelden. 


Duurzaam Bouwloket heeft voorbeeldwoningen doorgelicht en heeft daar maatwerkadviezen voor opgesteld. Deze adviezen zijn ook voor andere woningen bruikbaar. In een maatwerkadvies staat in stappen beschreven hoe het comfort, de kwaliteit en de energieprestatie van een woning verbeterd kan worden. Het geeft ook aan hoeveel euro daarmee bespaard wordt op de energierekening. Tijdens het webinar worden de resultaten hiervan gedeeld en toegelicht. 

Live chat

Het webinar wordt gepresenteerd door een onafhankelijk adviseur van Duurzaam Bouwloket. Via de live chat kunnen vragen worden gesteld. Duurzaam Bouwloket is ook na afloop bereikbaar om vragen te beantwoorden. Het webinar start om 19.30 uur en duurt maximaal een uur. Geïnteresseerde woningbezitters kunnen zich aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/webinar-molenwijk. Wie deze avond verhinderd is kan zich evengoed aanmelden, om later een terugkijklink te kunnen ontvangen.