Ondanks de grootte heeft de showroom een huiskamerachtige uitstraling.
Ondanks de grootte heeft de showroom een huiskamerachtige uitstraling. (Foto: Jan Sierbring)

Ruim aanbod parket-, laminaat en pvc-vloeren bij Parket-Floors

ZWAAG - Kies je voor een parketvloer of wordt het toch laminaat of pvc? Die keuze is natuurlijk gebaseerd op smaak en interieurstijl, die voor een ieder persoonlijk is. Maar dan nog is het aan te raden naar de specialist te gaan. Parket-Floors in Zwaag voldoet in alles aan het juiste profiel als specialist op het gebied van parket-, laminaat- en pvc-vloeren. Maar ook in gordijnen, binnenzonwering, traprenovaties en woonaccessoires. Degenen die een kijkje hebben genomen in de ruim 1.000 vierkante meter grote showroom zullen dit beamen.

Van elke vloer zijn 400 soorten te leveren

Sinds zijn zestiende jaar zit eigenaar Armand Weldam (42) ‘in de vloeren’. Kennis en ervaring kan hem dus onmogelijk verweten worden. “Vanaf het moment dat ik van school kwam werd ik aangenomen in een vloerenbedrijf. Ik heb destijds van alles een beetje meegemaakt. Tapijt, laminaat, parket, pvc. Het leuke is dat ik het vanaf het begin heb gevolgd en heb kunnen uitbreiden. Ik voel me hier dan ook als een vis in het water”, aldus Armand Weldam.

Uitgebreid aanbod

In de fraaie en huiselijk ingerichte showroom van Parket-Floors bieden Armand en zijn team al zestien jaar de klant een verscheidenheid aan soorten aan. "We kunnen wel stellen dat we in parket, laminaat en pvc het ruimste aanbod van de regio hebben. Er is zoveel op de markt. Ik vind dat je de klant een uitgebreid aanbod moet kunnen tonen. Iedereen komt met eigen wensen. De één gaat voor een onderhoudsvriendelijke vloer, de ander kiest voor een zo natuurlijk mogelijke vloer.”

Legio mogelijkheden

Bij Parket-Floors zijn de mogelijkheden legio. Dit heeft te maken met het hoge serviceniveau van het bedrijf. Bestel je een vloer en wil je deze zelf ophalen en leggen? Geen probleem. Wil je de vloer liever laten bezorgen en laten leggen door de specialisten van Parket-Floors? Ook dat kan.

Van a tot z

En kom je totaal onvoorbereid in de winkel en heb je geen idee voor welke vloer je gaat? Dan komt de gedegen kennis van de verkoopadviseurs van Parket-Floors om de hoek kijken. Zij begeleiden je van a tot z naar de juiste vloer; hierin wordt ook een legadvies en een stylingadvies meegenomen. Het is die combinatie waarom Parket-Floors steeds nadrukkelijker ook buiten de regio zichtbaar is.

"In principe vervullen we een echte regiofunctie, maar we opereren steeds vaker ook buiten Noord-Holland”, vertelt Armand.


Om eraan toe te voegen dat iedereen altijd vrijblijvend kan binnen stappen. Maar wil je er zeker van zijn dat één van de verkoopadviseurs tijd voor je heeft, dan kun je ook een afspraak maken. 

Parket-Floors is gevestigd aan De Oude Veiling 81 in Zwaag. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Telefoon 0229-504552. 


Voor meer informatie over Parket Floors, kijk op www.

parketfloors.nl.

Het team van Parket-Floors. Links Armand Weldam.