Lokaal Dijk en Waard is de afgelopen wekenactief op campagne geweest.
Lokaal Dijk en Waard is de afgelopen wekenactief op campagne geweest. (Foto: aangeleverd)

Lokaal Dijk en Waard verder op campagne

DIJK EN WAAD - Lokaal Dijk en Waard is de afgelopen wekenactief op campagne geweest. Ze hebben aan de deur en op straat gesprekken gevoerd met inwoners. 

Lokaal Dijk en Waard is onder meer in Zuidwijk, Huygenhoek, Koedijk, Noord -en Zuid-Scharwoude en Stad van de Zon geweest. De komende weken staat men weer in de wijken met de campagne-caravan. "Vrijdag zullen we een bezoek brengen aan het Behouden Huis in Oudkarspel. Zaterdag zullen we onze weg vervolgen naar de Noord in Heerhugowaard. Komt u ook?"

Het gesprek aangaan

Lokaal Dijk en Waard hecht er aan om met u het gesprek aan te gaan over de invulling van de nieuwe gemeente. 


"Het is voor ons een belangrijk onderdeel van ons werk om uw mening en input te horen voor de komende jaren. We hebben de afgelopen weken vooral zorgen gehoord over veiligheid, leefbaarheid en groen in de wijk. Daarnaast hebben wij meegekregen dat de dienstverlening op peil moet blijven de komende jaren. Dit nemen wij allemaal mee in ons verkiezingsprogramma. 

Er staat een groot aantal vraagstukken ons te wachten. Wonen, klimaat en energie en veiligheid. Lokaal Dijk en Waard heeft hét lokale antwoord op deze vraagstukken. Stem daarom 24 november 2021 op Lokaal Dijk en Waard!"