Ron Huiberts, Andrea de Groot en Hans de Wolff wonnen de Captains-trofee.
Ron Huiberts, Andrea de Groot en Hans de Wolff wonnen de Captains-trofee. (Foto: Aangeleverd)

Captains Day ORA/Tijd PD Bedrijven Golf

ALKMAAR - Vrijdag 1 oktober was het weer zover: de jaarlijkse Captains Day van de ORA / Tijd PD Bedrijven Golf competitie. Per bus vertrokken de 27 deelnemers om 08.00 uur naar een onbekende bestemming. In de bus werd er door Renate en Ron een ontbijt geserveerd met koffie, thee en een lekker vruchtendrankje. 

Door Ron Huiberts

"Mark Haarman nam, zoals elk jaar, de quiz voor zijn rekening. De aanwezigen werden geacht goed op de hoogte zijn van de diverse gebeurtenissen van het afgelopen jaar en de technische omschrijvingen binnen de golfsport. De uiteindelijke winnaar was Renate, met een score van zestien op twintig, en dat is gezien de moeilijkheid van de vragen buitengewoon goed. De bus reed verder richting Utrecht. Na afslag Vleuten werd het duidelijk; we gingen naar De Haar. Een schitterende baan die pas uitgebreid was naar achttien holes. In totaal negen flights. We vertrokken natuurlijk vanaf hole 1 op een voor ons onbekende baan. Een uitdaging. Hoewel de weersvoorspellingen slecht waren, hadden wij heel veel geluk met slechts twee kleine buien. Wat een fantastische baan! Vooral door de afwisseling van bos en open holes en veel water. Na terugkomst in het clubhuis stonden de versnaperingen al klaar en werden de bitterballen in grote aantallen genuttigd. Remko Engel van Sluispolder Golfshop berekende de handicaps en de puntentelling. Bovendien had hij ervoor gezorgd dat we op deze ledenbaan konden spelen, heel veel dank daarvoor Remko. Vervolgens gingen terug in de bus en op naar het diner. Na een erg regenachtige rit kwamen we aan bij Stadskaffee Laurens, waar een erg smakelijk zesgangendiner werd geserveerd - met natuurlijk de nodige drankjes. Tijdens het eten verzorgde ik de prijsuitreiking en mocht ik de winnaar van de Captains Day 2021 aankondigen."

Vriendschap en respect

De Longest dames werd door Isabelle Koks van de Koks groep geslagen, een prachtig boeket viel haar ten deel. De longest heren ging naar Jeroen Stoop. Hij ontving een barbecueschort van Tijd PD en de neary ging naar Robin Niele van Vlieg Makelaars. De Captains-trofee werd dit jaar gewonnen door het samengestelde team van Andrea de Groot-Ruigrok van C.A. de Groot Recycling, Hans de Wolff en Ron Huiberts van Tijd PD. Ron: "Het was een geweldige Captains Day met mooi weer en veel vriendschap en respect. Namens Ondernemend Regio Alkmaar en Tijd Personeelsdiensten bedank ik de aangesloten bedrijven voor hun aanwezigheid, vrolijkheid en het gegeven vertrouwen om dit ieder jaar weer te mogen organiseren. Voor 2022 zijn we bezig met het invullen van de flights."


Interesse om als bedrijf om mee te doen? Kijk dan op www.

tijd-pd.nl onder de tab bedrijven golf competitie.

Een heerlijk diner bij Stadskaffee Laurens