Wintersportbeurs in Alkmaar

Alkmaar – Kater Funsport organiseert van donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober wederom de grote wintersportbeurs. Dit jaar is dus ook de zondag toegevoegd! Kom gezellig shoppen en profiteer van heel veel voordeel. Ben je een enthousiaste wintersporter, of zoek je naar warme winterjassen en andere kleding, profiteer van een enorme collectie maximaal afgeprijsde ski’s, snowboards, winterkleding, en nog veel meer.

De voordeligste wintersportsale 

Kater Alkmaar is er klaar voor, en zoals ieder jaar belooft het weer een gezellige drukte te worden. Kom ook langs, jij wilt toch ook geld besparen op wintersportmaterialen en winterkleding, dat kan in Alkmaar! Duizenden artikelen met kortingen oplopend tot wel 75 procent. Er moet ruimte gemaakt worden voor de nieuwe collecties, dus alle overjarige modellen moeten weg.


Ook is er weer een exclusieve onderhoudsactie, waarbij ski’s en snowboards (deze laatste aanleveren zonder binding), tegen een wel heel speciaal tarief worden gewaxt en geslepen. (Actie geldt alleen bij inbreng tijdens één van de wintersportbeursdagen). De wintersportbeurs bij Kater Funsport is het evenement om lekker in de stemming te komen voor de winter en veel te besparen op winter(sport) spullen.


Kater Funsport Wintersportbeurs Alkmaar, donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober. Meer info op www.kater.nl.