Prachtige keukens voor een prikkie.
Prachtige keukens voor een prikkie. (Foto: Looqify)

Tot zeventig procent korting op showroomkeukens

ALKMAAR - Basic Keukens gaat verhuizen naar Superkeukens Hoorn. Daarom is er nu een leegverkoop van de winkel en op alle showroomkeukens tot 70% korting. 

Ga je net op jezelf wonen of ben je van plan een nieuwe keuken aan te schaffen? Je houdt van lekker koken, een grote opstelling en luxe apparatuur maar je budget is niet eindeloos. Dan ben je aankomen weekend bij Basic Keukens aan het juiste adres. Profiteer van onze showroomverkoop, wij hebben hoge kortingen tot wel 70% op onze showroomkeukens. Van luxe keukens tot aan de basics. Wij hebben Duitse kwaliteit keukens in verschillende stijlen, merken en prijsklasse. Onze keukens zijn er in veel verschillende opstellingen. Zo vind je bij Basic Keukens showroomkeukens met een keukeneiland, rechte keukens, U-keuken, L-keuken en hoekkeukens. Het betreft op=op. De keukens moeten zelf worden gedemonteerd en worden meegenomen. Zie alle showroomkeukens op de site www.basickeukens.nl

Kom dit weekend naar Basic Keukens en profiteer van hoge kortingen, maar op is op. De showroomverkoop is vrijdag 22 oktober (10.00-18.00), zaterdag 23 oktober (10.00-17.00) en zondag 24 oktober (12.00-17.00). Koedijkerstraat 18, 1823 CR Alkmaar, 072 514 0590.