Vrijwilligster Bezoekwerk Marijke Dekker en voorzitter Dave de Koster van de Zonnebloem afdeling Heerhugowaard.
Vrijwilligster Bezoekwerk Marijke Dekker en voorzitter Dave de Koster van de Zonnebloem afdeling Heerhugowaard. (Foto: Theo Annes)

Zonnebloem Heerhugowaard zoekt een secretaris

Algemeen

HEERHUGOWAARD - De Zonnebloem Heerhugowaard zoekt mensen die vanuit hun beroep of achtergrond specifieke kennis en/of vaardigheden hebben voor bestuurswerk en deze capaciteiten vrijwillig in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. 

Wij laten ze niet zitten. Jij toch ook niet?

Tot de taken van bestuursleden behoren onder meer het creƫren van zichtbaarheid voor de Zonnebloem, het toekomstbestendig maken van de afdeling en het zoeken naar nieuwe manieren om in contact te komen en blijven met mensen met een lichamelijke beperking in het eigen werkgebied.

Kom kennismaken

Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Kom kennismaken. Want bestuurswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. 

Meld je aan voor een kennismaking bij voorzitter Dave de Koster via davedekoster1946@gmail.com of 06-40187397. De afdeling Heerhugowaard is ook te vinden op www.zonnebloem.nl/heerhugowaard.