Afbeelding
(Foto: )

MEGA Uitverkoop bij EP:Beerepoot

REGIO - Het is helaas nog niet mogelijk om de welbekende Magazijnleegverkoop te organiseren, maar de uitverkoop wordt daarentegen MEGA: langer, beter en super scherp. Dit weekend barst deze MEGA Uitverkoop los. Dan gelden in alle winkels van EP:Beerepoot kortingen tot maar liefst 50 procent! Kom langs en profiteer van dit MEGA voordeel én de MEGA service die u van EP:Beerepoot gewend bent. 

De winkels worden opgeruimd en dat levert zeer aantrekkelijke aanbiedingen op. Meer dan 400 televisies, 250 wasmachines, 300 koelkasten en veel inbouwapparatuur zijn MEGA scherp geprijsd én uit voorraad leverbaar. Daarnaast ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent. Beleef deze MEGA Uitverkoop in de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel en Wervershoof.

EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres in uw regio voor een prachtig assortiment elektronicaproducten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels vindt u een compleet productaanbod van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparatuur en persoonlijke verzorging. Laat u ook verrassen door de mooiste woon- en kookaccessoires.

Een greep uit de aanbiedingen vindt u in de folder bij deze krant én op www.epbeerepoot.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkels. De winkels in Hoorn en Schagen zijn zondag 26 september geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De koffie en ervaren adviseurs staan dan voor u klaar.