Irene Welles Burke hoopt dat de verkoop van het boekje de komende weken stijgt.
Irene Welles Burke hoopt dat de verkoop van het boekje de komende weken stijgt. (Foto: Lenna van den Haak )

Irene Welles schrijft laatste boekje

Vervolg van de voorpagina -

Ik heb gekozen voor Betheljada als goed doel omdat ik met eigen ogen zie wat voor goeds zij doet voor de samenleving. Stichting Betheljada biedt een liefdevol thuis aan kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking. De stichting biedt 24-uurszorg dagopvang aan en is op dat gebied een pionier in Suriname. Deze stichting probeert een inspirerende plek te creƫren waarin het welzijn van de kinderen centraal staat.

Bloeiende romance

Zelf ben ik ook niet meer de jongste maar ik ben gezegend met een goede gezondheid. Ik heb familie die voor mij zorgt in Nederland en in Suriname overwinter ik bij mijn vriend Hein. Wij zijn al 20 jaar bij elkaar maar kennen elkaar uit een toevallige ontmoeting toen ik 15 jaar oud was. Goed opgevoed zag ik hem natuurlijk niet staan, je behoorde niet met jongens te praten en zeker niet met een jongen die ruim 5 jaar ouder was. Hein toentertijd getroffen als een bliksemschicht ontmoette ik 50 jaar later weer en een bloeiende romance ontstond. Wij zijn nog steeds bij elkaar hij inmiddels 92 jaar en ik 87 jaar oud, still going strong!

Wilt u het boekje kopen? Het is te koop voor minimaal 7,50 euro. Door overmaking op bankrekeningnummer van I.H. Welles -Burke. NL18 INGB 0753338556 kunt u het boekje verkrijgen. Onder vermelding van de Kulastok, uw naam en adres.