Afbeelding
(Foto: Robert van der Eng)

Herfst in Sint Pancras

Algemeen

SINT PANCRAS - Op 23, 24 en 25 oktober a.s. speelt De Theatergroep ‘Herfst in Sint Pancras’ in de Witte Kerk aan het Kerkplein in Sint Pancras. 

Deze tragikomedie over Herman en Pauline van Beem speelt zich af in het vakantiehuisje van Herman’s broer in Sint Pancras, dat ze al jaren bezoeken. Jarenlang hetzelfde patroon: het uitzicht, de wandelingen, de winkels, het is allemaal heel vertrouwd. Maar het gaat niet zo geweldig meer met het echtpaar. Herman is vergeetachtig en is af en toe wat in de war. Herman dementeert langzaamaan.


(Foto: Robert van der Eng)

Met slechts twee spelers, Willem van Doorn en Ron Wolters, is het een intiem stuk waarbij ruimte is voor een lach en een traan en bij velen zal het herkenning oproepen. Want hoe ga je om met iemand die het zo helder niet meer ziet? Ton van Groeningen tekent voor de regie van deze prachtige voorstelling.

Na afloop is er een drankje verkrijgbaar. De voorstellingen beginnen om 20.30 uur, kaarten kosten € 12,50 en zijn te verkrijgen via www.detheatergroep.nl. Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen zoals door het RIVM opgesteld voor theatervoorstellingen.