De kinderen konden onder andere jumpen op een springkussen, ‘outdoor gamen’ en een stormbaan overwinnen.
De kinderen konden onder andere jumpen op een springkussen, ‘outdoor gamen’ en een stormbaan overwinnen. (Foto: aangeleverd)

Plezier en bewegen centraal op de Allente Fun Dag

LANGEDIJK - Allente, voor opvang en onderwijs, organiseerde zaterdag op Speelpark De Swaan een middag voor kinderen van 6-12 jaar van Allente scholen in Langedijk. Maar liefst 200 kinderen hadden zich aangemeld voor deze dag en ook diverse ouders hadden zich opgegeven om te komen helpen bij de activiteiten.

De kinderen konden onder andere jumpen op een springkussen, ‘outdoor gamen' en een stormbaan overwinnen. De kinderen waren volop in beweging en trotseerden zelfs de korte regenbui. Naast de activiteiten konden de kinderen ook nog vrij spelen in het park, net als eventuele broertjes of zusjes die mee wilden komen. Tussentijds kregen de kinderen een gezond appeltje voor de dorst én een goodiebag met leuke kortingsbonnen voor een ander uitje in de regio. Allente mascotte Lenny was uiteraard ook van de partij, de kinderen gingen gezellig met hem dansen, zingen en springen. Het was een zeer geslaagde middag!