Robert Wondaal: 'We gaan er een nóg groter spektakel van maken dan ooit tevoren.'
Robert Wondaal: 'We gaan er een nóg groter spektakel van maken dan ooit tevoren.' (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Groen licht voor zesde editie City Run

Vervolg van de voorpagina

Bij Logeerpret verblijven de kinderen op een kleinschalige locatie met een kleine professionele staf die dagelijkste continuïteit biedt. Het team wordt ondersteund door gedragswetenschappers. Meer info op www.logeerpret.nl.

Kop-Zorg

Het andere goede doel is Kop-Zorg, een plek waar je als kind, jongvolwassene, ouder en opvoedprofessional terecht kunt met psychosociale en opvoedkundige problemen. Kop-Zorg is vooral gespecialiseerd in kinderen en jongvolwassenen met een vorm van autisme. Binnen Kop-Zorg worden zes richtingen onderscheiden: Psychologie, Opvoedcafé, Autstekend, Wonen, Actief en Werkt. Het motto van Kop-Zorg is ‘Samen werken aan wie je wilt zijn’. Meer info is te vinden op www.kop-zorg.nl. 

Blarenbal

De Heerhugowaard City Run omvat verschillende onderdelen: de Blosse Kidsrun over 0.6 kilometer is er voor kinderen van vijf tot en met zeven jaar; de Blosse Kidsrun van een kilometer wordt gelopen door kinderen van acht tot en met elf jaar. Deelnemers aan de City- en Rodi Businessrun kunnen kiezen voor 5,5 of 10 kilometer. Robert: “Na afloop is zoals vanouds bij Wonders het Blarenbal. Hopelijk zijn er geen beperkingen, zodat elke deelnemer nog even kan nagenieten onder het genot van goede gesprekken en een drankje. De deelnemers aan de Rodi Businessrun worden eerst uitgenodigd om na afloop van hun inspanningen naar De Waerd Bowling & Events te komen voor de prijsuitreiking. Daarna komen ook zij naar Wonders voor een gezellige afsluiting, compleet met dj. Dit jaar hebben we de handen ineengeslagen met Rotary Dijk en Waard en de Lions. We hebben voor de Heerhugowaard CityRun rond de honderd vrijwilligers nodig en dankzij deze samenwerking is dat geen enkel probleem.”


Inschrijven kan via 

www.heerhugowaardcityrun.nl.