De nieuwe clubkleding , die mede dankzij de cheque van €1000,00 kon worden aangeschaft
De nieuwe clubkleding , die mede dankzij de cheque van €1000,00 kon worden aangeschaft (Foto: Paul Neefjes)

Boel- Skik'92 showt nieuwe clubkleding

DEN OEVER - De leden van Jeu de boulesvereniging 'Boel-Skik’92', die bij de ledenvergadering aanwezig waren, hebben eindelijk de nieuwe kleding kunnen showen.

In 2019 heeft de club uit handen van de directeur van de 'Grote Clubactie' een kledingcheque van 'Masita' ter waarde van €1000,00 ontvangen, omdat de club dat jaar als eerste loten had besteld. Helaas kon door Covid-19 pas begin 2021 de bestelde kleding geleverd worden. Reus Sport uit Den Helder heeft hiervoor gezorgd en de trainingsjacks en polo’s voorzien van het clublogo.

Gelukkig zijn de besmettingen dusdanig afgenomen en de leden gevaccineerd, daarom was het nu mogelijk om met elkaar op de foto te gaan. Wie wil kennismaken met jeu de boules, is tijdens de vrije speeldagen van harte welkom op de maandagavond vanaf 19.15 uur of op de woensdag - en zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur op de banen aan de Oosterkruisweg, Den Oever tegenover nr. 39. Er zijn boules beschikbaar en men kan twee maanden vrijblijvend meespelen. www.boelskik92.nl